Classificacions III VALLTORTA TRAIL

Avans que res donar-vos a tots els assistents la enhorabona per la vostra confiança en esta III VALLTORTA TRAIL; des de l’ organització ens congratula les mostres de recolzament al recorregut que havem dissenyat de pressa i corren per poder donar solucio a la denegació de permisos. Afortunadament havem aconseguit que la fauna puga estar tranquila i nosaltres practicar junt amb vosaltres el esport que mes ens agradar, que es gaudir de la natura….

Acontinuacio vos deixem l’enllaç on podeu trobar les classificacions de la prova : http://www.tdpevents.es/2018-2/ També adjuntem un xicotet repertori de fotografies de l’ eixida….. molt pronte podreu gaudir de totes les fotografies de l’ arribada a META en: http://www.tdpevents.es/fotografias/

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s